About Us

Laboratorium Life Science comercializeaza echipamente, consumabile si reactivi de laborator pentru urmatoarele domenii: biologie moleculara, culturi celulare, proteomica, virusologie, oncologie, anatomie patologica, microbiologie, biochimie.

Compania a fost infiintata la inceputul anului 2012 si face parte din grupul de firme Laboratorium. Suntem o companie tanara, ne ramarcam prin seriozitate, competenta si ascultarea permanenta a nevoilor clientilor. Motivul infiintarii companiei a fost si este in continuarea deservirea comunitatii stiintifice prin oferirea de produse si solutii bazate pe calitate si preturi corecte, corelate cu nevoile si puterea de cumparare a pietei. Activitatea noastra se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediului punctelor de lucru din Bucuresti (Birou de lucru central), Galati (Sediu social) si Iasi (Punct de lucru).

Echipa noastra este formata din oameni bine pregatiti si gata oricand sa va raspunda la orice intrebare.

Pentru ca ne place sa fim in permanenta in contact cu clientii nostri, pe site aveti posibilitatea sa ne scrieti orice sugestie sau reclamatie la adresa personalului, produselor sau serviciilor noastre. Doar ascultandu-va ne putem perfectiona relatia cu dumnevoastra. Va asiguram ca veti fi tratati cu seriozitate si respect. Vom face toate eforturile pentru a va oferi cea mai buna solutie la solicitarile dumneavoastra.


Impreuna vom face un pas inainte | Together A Step Forward

There are no products in this section